Weg met je concentratiepillen - Wetenschappelijke & Natuurlijke formule voor betere focus
L'endroit bien-être

Weg met je concentratiepillen - Wetenschappelijke & Natuurlijke formule voor betere focus

par Felix Tikkanen au Mar 20, 2024

Focus is de sleutel tot succes in ons snelle, moderne leven. Daarom gebruiken sommigen zelfs gevaarlijke en ongezonde medicatie voor meer concentratie.

"Met wat koffie en wilskracht kom ik de dag wel door" – hoe vaak horen we deze mythe?

Maar wist je dat je brein niet optimaal kan functioneren zonder bepaalde natuurlijke stoffen? Dit beïnvloedt je concentratie, geheugen, en zelfs je stemming.

"Ik ben gewoon niet goed in concentreren, ik heb ADHD, …" Vergeet dat maar.

Iedereen die onze oplossing heeft toegepast, merkt een aanzienlijke verbetering in concentratie en helderheid. En het mooie is: je hoeft je levensstijl niet echt te veranderen.

Wij richten ons op de kern van het probleem: het voeden van je brein met essentiële voedingsstoffen. Hierdoor kan je scherp blijven, zelfs op lange en uitdagende dagen. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt elk ingrediënt in onze unieke formule.

Aan het einde van dit artikel vind je onze krachtige, natuurlijke focus-booster formule. Het kost je minder dan een paar seconden om te gebruiken! Onze formule is ontworpen om niet alleen effectief, maar ook aangenaam te zijn. Ik ben van max 30 minuten kunnen concentreren naar 120 minuten gegaan!

Tekort aan concentratie? Denk het niet.

De meeste mensen die problemen hebben met concentratie doen 2 dingen verkeerd:

 1. Slapen slecht
 2. Hebben weinig energie doorheen de dag

Als je in de ochtend al moe bent, dan ligt het aan je slaap. Als je pas in de namiddag moe wordt, dan ligt het aan je energie.

De oplossingen hier zullen je dan niet helpen. Gelukkig hebben wij deze twee problemen ook voor onszelf opgelost. Lees hier hoe:

 1. Verbeter je slaap met 500% met deze natuurlijke formule
 2. Meer Energie Doorheen De Dag - Een Gemakkelijke Oplossing
Als je wel energie hebt om andere “leukere” zaken te doen. En alleen moeite hebt met het concentreren op belangrijke zaken zoals; werk, school of thuis. Dan zal onze oplossing zeer goed moeten werken.

Probeer dit voordat je de krachtige oplossing neemt.

Soms is het oplosbaar door gewoon deze 5 simpele zaken toe te passen.

 1. Verander van omgeving: Soms kan een nieuwe omgeving je helpen om je beter te concentreren. Probeer naar een andere ruimte te gaan of ga naar buiten voor een frisse lucht.
 2. Luister naar no-lyrics liedjes om niet afgeleid te raken: Muziek zonder songteksten kan helpen om afleiding te verminderen en je focus te behouden. Kies instrumentale muziek of muziek in een taal die je niet begrijpt.
 3. Leg je gsm in een andere kamer: Leg je mobiele telefoon weg en zet hem op stil of in een andere kamer. Zo voorkom je de verleiding om constant berichten en meldingen te checken.
 4. Focus op één ding alleen tot dat het af is (begin klein): Probeer je te concentreren op één taak tegelijk en werk stap voor stap. Begin met kleine onderdelen en werk geleidelijk aan naar grotere taken.
 5. Wandel even rond en begin opnieuw: Als je merkt dat je concentratie begint te verslappen, maak dan een korte wandeling of rek je even uit. Dit kan helpen om je focus weer op te laden.

De natuurlijke stoffen voor optimale concentratie

Het combineren van deze vijf natuurlijke stoffen is van cruciaal belang omdat ze elk verschillende aspecten van de hersenfunctie en het concentratievermogen ondersteunen. Het gebruik van slechts één van deze stoffen zou niet dezelfde veelzijdige voordelen bieden. Door ze samen te gebruiken, zorgen jij ervoor dat de voordelen te samen groter zijn dan de afzonderlijke voordelen die je zou krijgen. Het is deze holistische aanpak die ervoor zorgt dat deze formule zo effectief is.

Waarom niet gewoon concentratie pillen kopen?

De inname van Ritaline (ADHD medicatie) kan leiden tot tolerantie, afhankelijkheid, verslaving, overdosis en zelfs dood; staat op hun verpakking!

1. Ashwagandha: Het wondermedicijn van de oudheid

Het was de “go-to” medicijn bij de Indische, Chinese, en Arabische traditionele geneeskunde. Ashwagandha staat bekend om zijn stressverlagende eigenschappen. Maar in meerdere studies heeft het zichzelf bewezen als een concentratie booster. Het is een oud kruid dat al eeuwen wordt gebruikt, en nu is het bevestigd door de moderne wetenschap.

2. L-Tyrosine: Voor Mentale Scherpte

Het helpt je alert en gefocust te blijven, zelfs onder stress. Dit aminozuur speelt een cruciale rol in de productie van neurotransmitters die essentieel zijn voor mentale helderheid. Werkt tot wel 8u lang.

Het verhoogt de dopamine en norepinefrine gehalte in je brein. De norepinefrine gehalte daalt tijdens stressvolle of cognitief moeilijke situaties. Na L-tyrosine te supplementeren stijgen de gehaltes in het bloed na 1-2 uur. Ze blijven gestegen tot zelfs 8 uur.

3. Foliumzuur: Bouwsteen voor het Brein

Foliumzuur is essentieel voor de hersenfunctie en speelt een rol in mentale en emotionele gezondheid. Het ondersteunt het geheugen en de snelheid van informatieverwerking.

Foliumzuur speelt een belangrijke rol in het vormen van rode bloedcellen. Ook zorgt het voor gezonde hersenen. Meerdere studies tonen ook aan dat het merkbare een concentratie boost geeft.

4. Koreaanse Ginseng: Het wondermedicijn van de Koreanen

Deze wortel staat bekend om zijn vermogen om energie te geven en vermoeidheid te verminderen. Perfect voor lange werkdagen of studiesessies.

Er zijn studies dat aantonen dat Ginseng Panax een kortstondige boost in concentratie en leercapaciteit geeft.

5. Vitamine B12: Ondersteunt de Hersenfunctie

Zonder Vitamine B12 kan je niet eens functioneren. Het geeft je de nodige capaciteit om in de eerste plaats te kunnen concentreren. Vandaar is dit best genomen met de andere 4 stoffen.

Vitamine B12 is cruciaal voor de gezondheid van zenuwcellen en helpt bij de vorming van rode bloedcellen, wat belangrijk is voor zuurstoftoevoer naar je brein.

Maar hoe kan ik al die 5 stoffen gemakkelijk innemen?

Deze natuurlijke stoffen zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Meestal duur en onaangenaam om te nemen. En hoeveel moet je er dan van nemen? De hedendaagse oplossingen hiervoor zijn niet houdbaar in een normaal routine.

 1. Je vergeet ze (consequent) in te nemen omdat er niets leuk aan is
 2. De smaak is vaak slecht
 3. De capsules of pillen zijn soms zodanig groot dat ze moeilijk zijn om in te slikken
 4. Ze zijn vaak niet effectief en worden niet goed opgenomen in je lichaam

Een wetenschappelijke vitamine gummy die alles bevat wat je nodig hebt.

Ik weet hoe het is.

Aan de universiteit kan een blokperiode heel hevig zijn. Om een specifiek vak in recordtempo in te studeren kreeg ik een rilatine pilletje van een vriend.

Met veel stress nam ik het in …

De dag waarop ik dit had genomen, ben ik in de plaats van studeren, kortstondig beginnen werken aan iets anders. Voor ik het wist was het avond. Ik had de volledige dag verspilt aan iets nutteloos waardoor ik geen stap dichter bij een geslaagd examen was.

Ik voelde mij die dag ook niet goed, ik had enorme moodswings. Daarom zocht ik toen ook toevlucht bij zaken die kortstondig geluk brengen; gamen, uitgaan met vrienden, …

Ik was het beu.

Ik begon te zoeken naar een betere oplossing. Ik paste alle trucs voor concentratie die ik op het internet kon vinden

Maar dat was niet goed genoeg; ik moest het eenvoudiger maken. Zo ontdekte ik deze ingrediënten.

Ik had concentratie-boostende supplementen gekocht bij de apotheek. En ze hadden een positief effect! Maar ik vergat ze altijd te nemen en vond pillen inslikken maar niets.

Besef je wel hoe duur supplementen zijn?

Ik spendeerde 80 euro per maand!

Je zou de krachtige voordelen op de meest leuke manier moeten kunnen krijgen; door een lekker snoepje te eten, stel je voor hoe leuk dat zou zijn.

Dus zo ben ik begonnen met GIMMY.

Het duurde 1 jaar voordat wij samen met 3 apothekers tot deze formule zijn gekomen.

- Simon Dewaele, Mede-oprichter

 

Wij hebben samen met 3 apothekers de Focus vitamine gummies ontwikkeld, zodat jij de 5 bewezen stoffen gemakkelijk kan innemen, op een betrouwbare manier. Zo zal jij:

 1. de stoffen niet vergeten innemen, want de gummies zijn overheerlijk
 2. eindelijk genoeg focus hebben om je doelen te behalen
 3. via een gummy tot wel 216% betere opname van de stoffen ondervinden

Wij hebben alle ingrediënten in een vitamine gummy gestoken, een supplement in de vorm van een snoepje dus. Het is volledig nieuwe manier om je supplementen te nemen, ontwikkeld door apothekers. Aangezien jouw gezondheid op de eerste plaats staat, zijn de gummies 100% suikervrij en vegan.

Dankzij de Focus gummies heb je eindelijk genoeg concentratie om je taken af te maken; zonder gezever.

Product Image

Gimmy Focus

€ 34.95 € 29.95

 • Vind je focus en verminder je afleiding
 • Met ashwagandha, L-tyrosine, foliumzuur, Koreaanse Ginseng wortel extract en vitamine B12
Bestel nu met 15% korting!

Abonnez-vous pour plus de contenu exclusif et de réductions !

Avez vous des questions?

Je suis Simon, le cofondateur de GIMMY.

Si vous avez des questions ou des commentaires, vous pouvez toujours me contacter via le lien ci-dessous. Je suis très heureux de vous aider.