Hop als slaapmiddel
GIMMY Health

Hop als slaapmiddel

von {{ author }} Felix T an Aug 01, 2024

Wie hop zegt, zegt bier. Maar wist je dat hop ook voor andere dingen kan gebruikt worden? 

Sinds de middeleeuwen wordt hop gebruikt om zijn kalmerende werking. Het werkt rustgevend op het zenuwstelsel, het ondersteunt een gezonde slaap en helpt om sneller in slaap te vallen

Hop verlicht stress en spanning, zodat je 's avonds onbezorgd in slaap kan vallen. Sommige componenten van hop hebben een soortgelijk effect op de hersenen als het slaaphormoon melatonine. Ze hebben dus een directe invloed op het slaap-waakritme en kunnen je helpen in slaap te vallen.

Volgens onderzoek is hop in combinatie met valeriaanextract bijzonder effectief om je slaappatroon te verbeteren. Ben je op zoek naar een slaapsupplement met valeriaan om te combineren met je hop supplement? Lees dan zeker verder voor het beste resultaat!

 

Hop gecombineerd met valeriaan voor het beste resultaat

Hop draagt bij aan het kalmerende effect en bevordert de nachtrust. Studies tonen aan dat hop alleen niet voldoende bijdraagt aan een betere slaap, maar in combinatie met valeriaan versterkt het de slaapbevorderende effecten​.

 

Wat is valeriaan?

Valeriaan wordt al lang gebruikt als een natuurlijk middel tegen slapeloosheid, angst en stress. Het beïnvloedt de GABA-receptoren in de hersenen, wat een kalmerend effect heeft en helpt bij het sneller in slaap vallen en dieper slapen​.

 

Hop alleen is niet voldoende

Combineer je hopsupplement met dit supplement voor het beste resultaat:

Product Image

Gimmy Deep Sleep

€ 39.95 € 31.95

Val zalig en sneller in slaap en word heerlijk wakker.

Een perfecte mix van melatonine, L-theanine, valeriaan, vitamine B6 en kamille.

✓ Suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

Bestel nu met -20% korting

Wij hebben samen met 3 apothekers de Deep Sleep vitaminegummies ontwikkeld, zodat jij de 5 bewezen stoffen makkelijk en op een betrouwbare manier kan innemen. Zo zal jij:

  1. de stoffen niet vergeten innemen, want de gummies zijn overheerlijk,
  2. eindelijk goed slapen,
  3. via een gummy tot wel 216% betere opname van de stoffen ondervinden.

Wij hebben alle ingrediënten in een vitaminegummy gestoken, een supplement in de vorm van een snoepje dus. Het is een volledig nieuwe manier om je supplementen te nemen. Aangezien jouw gezondheid op de eerste plaats staat, zijn de gummies 100% suikervrij en vegan.

Dankzij onze Deep Sleep Gummies kan je je eindelijk goed slapen; zonder gezever.

 

Waarom absorberen gummies beter dan pillen?

Gummy vitamines zijn beter opneembaar dan traditionele pillen of tabletten door hun formulering en de manier waarop je ze neemt.


Een van de belangrijkste redenen waarom gummies beter worden opgenomen, is dat ze al in je mond beginnen af te breken. Het kauwen van de gummies activeert speekselenzymen, die het verteringsproces starten voordat het supplement de maag bereikt. De voorvertering zorgt voor een efficiëntere opname van de voedingsstoffen terwijl ze door het spijsverteringsstelsel gaan.

 

Biobeschikbaarheid

Biobeschikbaarheid verwijst naar het deel van een voedingsstof dat vanuit het spijsverteringskanaal wordt opgenomen en door het lichaam wordt gebruikt. Gummies hebben een betere biobeschikbaarheid dan pillen of tabletten.

Dit komt deels omdat het fysieke kauwproces de gummy in kleinere deeltjes breekt, die gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen. Studies toonden aan dat sommige voedingsstoffen, zoals vitamine B6 bijvoorbeeld, een hogere biobeschikbaarheid hebben in gummyvorm dan in tabletten. Dit betekent dat je lichaam de voedingsstoffen effectiever kan gebruiken bij gummies dan bij pillen of tabletten.

Zachter voor de maag

Gummies zijn geformuleerd om vriendelijker voor de maag te zijn in vergelijking met pillen, die soms spijsverteringsproblemen veroorzaken. Traditionele vitamines en supplementen kunnen problemen veroorzaken voor mensen met een gevoelige maag vanwege hun harde aard. Daarentegen zijn gummies vaak milder en minder geneigd om gastro-intestinale klachten te veroorzaken


Snelle voedingsstofafgifte

Gummy vitamines zijn ontworpen om hun voedingsstoffen geleidelijk vrij te geven. Sommige pillen geven voedingsstoffen te snel of te langzaam af, waardoor het lichaam ze niet goed kan opnemen. Pillen en capsules beginnen pas af te breken zodra ze de maag of de dunne darm bereiken, wat zorgt voor een onvolledige opname van de voedingsstoffen.


Consistentie

Gummies hebben een aangename smaak en omdat ze lijken op een snoepje zijn ze, zowel voor volwassenen als voor kinderen, makkelijk in te nemen. Het is een plezier om ze in te nemen en dit zorgt ervoor dat mensen hun supplementen regelmatiger nemen.

 

Bestel je Deep Sleep Gummies hier voor het beste resultaat:

Abonnieren Sie für weitere exklusive Inhalte und Rabatte!

Haben Sie irgendwelche Fragen?

Lassen Sie sich von unseren GIMMY-Experten beraten