De ultieme examen survivalgids voor ouders
L'endroit bien-être

De ultieme examen survivalgids voor ouders

par Felix T au Jun 13, 2024

Omringd door stapels boeken, notities en een laptop, begint je blokkende student weer aan een nieuwe dag. De donkere kringen onder de ogen verraden een gebrek aan slaap, en de humeurige reacties maken duidelijk dat er spanning in de lucht hangt.

De examenperiode is een stressvolle tijd voor studenten, maar ook voor ouders, die soms niet goed weten wat ze moeten doen of zeggen.

In dit blogartikel ontdek je hoe je je kind het best kan ondersteunen. Want samen sta je sterker dan alleen!

Weg met de examenstress

Wil je weten wat de ideale manier is om je zoon of dochter te ondersteunen tijdens de examens? Vraag het gewoon! Soms is een babbeltje al genoeg om even te ontstressen.

Ziet je kind het echt niet meer zitten? Probeer dan vooral te luisteren naar zijn of haar onzekerheden en problemen. Hulp nodig? Er zijn verschillende organisaties en middelen die jou en je kind kunnen helpen.

Motiveren om beter te leren

Studeren, daar krijg je honger van! Tijdens de examenperiode is een gezond en gevarieerd voedingsschema superbelangrijk. Maar natuurlijk mag je je student nog steeds verwennen met een lekker stuk taart of zijn of haar favoriete snack.

Extra vitamientjes nodig? Met vitamine A, C, E, D, zink en het volledige vitamine B-complex in 1 supplement zit je helemaal goed.

Volledige focus in een rustige omgeving

Sommige studenten studeren het liefst aan de keukentafel, anderen studeren liever alleen op hun kamer. Zorg dat je zoon of dochter een goed verlicht en verlucht plekje heeft, met zo weinig mogelijk afleiding.

Kan je student een duwtje in de rug gebruiken? Ashwagandha, L-tyrosine, foliumzuur, Koreaanse Ginseng wortel extract en vitamine B12 zijn de ideale study buddies!

Abonnez-vous pour plus de contenu exclusif et de réductions !

Avez vous des questions?

Je suis Simon, le cofondateur de GIMMY.

Si vous avez des questions ou des commentaires, vous pouvez toujours me contacter via le lien ci-dessous. Je suis très heureux de vous aider.