Sleepyl
GIMMY Health

Sleepyl ervaringen & bijwerkingen

par Felix T au Aug 01, 2024

Wat is Sleepyl?

Wanneer je 'Sleepyl kruidvat', 'Sleepyl Farmaline', of 'Sleepyl apotheek' intypt op Google, kom je al snel tegen waarnaar je op zoek was, een supplement om beter te slapen.

Dit supplement bevat valeriaan, hop, vitamine B6 en melatonine. Deze ingrediënten werken samen om ontspanning te bevorderen en een gezonde slaap te ondersteunen. Valeriaan en hop hebben een ontspannend eff­ect, zorgen voor een goede en gezonde nachtrust en helpen om 's morgens uitgerust wakker te worden. Vitamine B6 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Verschil tussen Sleepyl en Sleepyl Forte

Het belangrijkste verschil tussen Sleepyl en Sleepyl Forte ligt in de dosering en samenstelling. Sleepyl Forte bevat hogere doseringen van dezelfde actieve ingrediënten en is bedoeld voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben om beter te slapen. 

Sleepyl:

  • 91 mg hop
  • 250 mg echte valeriaan
  • 0,511 mg vitamine B6
  • 0,149 mg melatonine


Sleepyl Forte:

  • 120 mg hop
  • 350 mg echte valeriaan
  • 0,84 mg vitamine B6
  • 0,296 mg melatonine

 

    Sleepyl ervaringen

    Voordelen van Sleepyl

    • Verbeterde slaapkwaliteit: Helpt sneller in slaap te vallen en verbetert de duur en kwaliteit van de slaap.
    • Natuurlijk: Bevat natuurlijke ingrediënten.
    • Ondersteunt het zenuwstelsel: Vitamine B6 draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.


    Nadelen van Sleepyl

    • Sleepyl bijwerkingen: Sommige mensen kunnen lichte bijwerkingen ervaren zoals duizeligheid of maagklachten.
    • Niet geschikt voor iedereen: Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of mensen die andere medicijnen gebruiken zonder overleg met een arts.
    • Geen onmiddellijke werking: Het kan enige tijd duren voordat de effecten merkbaar zijn.

     

    Ingrediënten van Sleepyl

    1. Valeriaanextract: Bekend om zijn kalmerende effecten.
    2. Hopoextract: Werkt rustgevend en bevordert de slaap.
    3. Vitamine B6: Ondersteunt het normale functioneren van het zenuwstelsel.
    4. Melatonine: Helpt het slaappatroon te reguleren.

    Met de Sleepyl ingrediënten an sich is niks mis. Maar... wat als ik je vertel dat de absorptie van deze tabletten véél beter kan.

     

    Waarom absorberen gummies beter dan pillen?

    Gummy vitamines zijn beter opneembaar dan traditionele pillen of tabletten door hun formulering en de manier waarop je ze neemt.


    Een van de belangrijkste redenen waarom gummies beter worden opgenomen, is dat ze al in je mond beginnen af te breken. Het kauwen van de gummies activeert speekselenzymen, die het verteringsproces starten voordat het supplement de maag bereikt. De voorvertering zorgt voor een efficiëntere opname van de voedingsstoffen terwijl ze door het spijsverteringsstelsel gaan.

     

    Biobeschikbaarheid

    Biobeschikbaarheid verwijst naar het deel van een voedingsstof dat vanuit het spijsverteringskanaal wordt opgenomen en door het lichaam wordt gebruikt. Gummies hebben een betere biobeschikbaarheid dan pillen of tabletten.

    Dit komt deels omdat het fysieke kauwproces de gummy in kleinere deeltjes breekt, die gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen. Studies toonden aan dat sommige voedingsstoffen, zoals vitamine B6 bijvoorbeeld, een hogere biobeschikbaarheid hebben in gummyvorm dan in tabletten. Dit betekent dat je lichaam de voedingsstoffen effectiever kan gebruiken bij gummies dan bij pillen of tabletten.

    Zachter voor de maag

    Gummies zijn geformuleerd om vriendelijker voor de maag te zijn in vergelijking met pillen, die soms spijsverteringsproblemen veroorzaken. Traditionele vitamines en supplementen kunnen problemen veroorzaken voor mensen met een gevoelige maag vanwege hun harde aard. Daarentegen zijn gummies vaak milder en minder geneigd om gastro-intestinale klachten te veroorzaken


    Snelle voedingsstofafgifte

    Gummy vitamines zijn ontworpen om hun voedingsstoffen geleidelijk vrij te geven. Sommige pillen geven voedingsstoffen te snel of te langzaam af, waardoor het lichaam ze niet goed kan opnemen. Pillen en capsules beginnen pas af te breken zodra ze de maag of de dunne darm bereiken, wat zorgt voor een onvolledige opname van de voedingsstoffen.


    Consistentie

    Gummies hebben een aangename smaak en omdat ze lijken op een snoepje zijn ze, zowel voor volwassenen als voor kinderen, makkelijk in te nemen. Het is een plezier om ze in te nemen en dit zorgt ervoor dat mensen hun supplementen regelmatiger nemen.

    Door dagelijks gummies te nemen, zorg je ervoor dat je lichaam voortdurend de nodige vitamines en mineralen binnenkrijgt, wat de opname en effectiviteit van je supplement zal verbeteren.


    Klaar voor jouw dagelijkse dosis vegan vitamines én een goed slaappatroon? 

    Wij hebben samen met 3 apothekers de Deep Sleep vitaminegummies ontwikkeld, zodat jij de 5 bewezen stoffen makkelijk en op een betrouwbare manier kan innemen. Zo zal jij:

    1. de stoffen niet vergeten innemen, want de gummies zijn overheerlijk,
    2. eindelijk goed slapen,
    3. via een gummy tot wel 216% betere opname van de stoffen ondervinden.

    Wij hebben alle ingrediënten in een vitaminegummy gestoken, een supplement in de vorm van een snoepje dus. Het is een volledig nieuwe manier om je supplementen te nemen. Aangezien jouw gezondheid op de eerste plaats staat, zijn de gummies 100% suikervrij en vegan.

    Dankzij onze Deep Sleep Gummies kan je je eindelijk goed slapen; zonder gezever.

    Product Image

    Gimmy Deep Sleep

    € 39.95 € 31.95

    Val zalig en sneller in slaap en word heerlijk wakker.

    Een perfecte mix van melatonine, L-theanine, valeriaan, vitamine B6 en kamille.

    ✓ Suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

    Bestel nu met -20% korting

    Abonnez-vous pour plus de contenu exclusif et de réductions !

    Avez vous des questions?

    Je suis Simon, le cofondateur de GIMMY.

    Si vous avez des questions ou des commentaires, vous pouvez toujours me contacter via le lien ci-dessous. Je suis très heureux de vous aider.