De grootste fout die men maakt wanneer ze in slaap willen vallen — Wetenschappelijke oplossing getest
L'endroit bien-être

De grootste fout die men maakt wanneer ze in slaap willen vallen — Wetenschappelijke oplossing getest

par Felix Tikkanen au Aug 31, 2023

Je probeert in slaap te vallen en je gedachtes zijn overal. “Had x moeten doen, had y moeten zeggen, vergeten om z te doen”

Je neemt even je gsm om iets snel op te schrijven of een berichtje te sturen. En je probeert opnieuw. Nog steeds kan je maar niet in slaap vallen. Dus je kijkt gewoon één YouTube video om moe te worden, zo kan je makkelijker in slaap vallen. En eindelijk wanneer het veel te laat is, om 1 uur, val je in slaap.

Herkenbaar?

Dit was mijn exacte situatie 1 jaar geleden voordat ik mijn slaap wou verbeteren.

Ik wou in slaap vallen als een baby.

En nu, kan ik dat eindelijk. De oplossing was niet makkelijk om te vinden, maar het is wel simpel. Eerst moet je begrijpen waarom niet snel in slaap vallen verschrikkelijk is voor je gezondheid.

Je zou zoveel meer slaap kunnen hebben, maar in de plaats daarvan spendeer jij je kostbare tijd om in slaap te vallen. Dat is absurd. Precies helft van je tijd die je aan pendelen spendeert in plaats van werken.

Stel je voor als je het maximum aantal uur slaap kon krijgen van de tijd die je in bed spendeert. Niet zomaar alle soort slaap, de kwaliteitsvolle slaap.

Mensen verdoven zich vaak met alcohol of slaappillen om in slaap te kunnen vallen. Verdoving is geen slaap! Je geraakt nooit in de kwaliteitsvolle slaap die je lichaam en geest nodig hebben om te kunnen herstellen.

Het enige dat je nodig hebt om snel en natuurlijk in slaap te vallen.

Iedereen maakt deze simpele stap te ingewikkeld. Mensen maken kwaliteitsvolle slaap krijgen express te ingewikkeld. Zij geven je de onmogelijke routines om te volgen. Alsof iemand met een gezond verstand die routine ooit zou volgen.

Trouwens, snel in slaap vallen verhogen de kansen immens voor kwaliteitsvolle slaap.

Je hebt alleen 3 kleine zaken nodig om snel in slaap te vallen op een natuurlijke wijze. Je lichaam gebruikt deze 3 zaken om zich beter voor te bereiden om in slaap te vallen.

Het duurt minder dan 5 seconden om ze alle 3 te gebruiken. Het is leuk en makkelijk toe te voegen aan je routine. Eigenlijk is en niet eens een deel van je routine, duurt maar 5 seconden.

Door dit artikel te lezen, zul je het volgende krijgen:

  • De herontdekte wetenschappelijk gebalanceerde formule leren die een perfecte nachtrust garandeert
  • Insider tips van experts krijgen over hoe je in no-time een rustgevende nachtrust kunt bereiken
  • De korte weg leren om snel en diep in slaap te vallen
  • In slaap vallen als een baby, nacht na nacht
  • Toegang krijgen tot insider-geheimen voor snelle en diepe slaap
  • Toegang krijgen tot het stappenplan voor moeiteloos in slaap vallen
  • Snelle technieken leren voor diepe, herstellende slaap
  • Deskundige tips om in slaap te vallen als een baby

Dit alles ontvang je volledig gratis. Ik heb alles gedetailleerd beschreven wat je moet weten om niet alleen snel in slaap te vallen, maar ook om in slaap te blijven en een goede kwaliteit van slaap te krijgen. Lees dit artikel om eindelijk de slaap te krijgen waarvan je weet dat je die verdient: Deze Wetenschappelijke Formule Garandeert Kwaliteitsvolle Slaap

Abonnez-vous pour plus de contenu exclusif et de réductions !

Avez vous des questions?

Je suis Simon, le cofondateur de GIMMY.

Si vous avez des questions ou des commentaires, vous pouvez toujours me contacter via le lien ci-dessous. Je suis très heureux de vous aider.