Los je Menopauze-gerelateerde Slaapproblemen op met deze Wetenschappelijke Formule
Wellness Hub

Los je Menopauze-gerelateerde Slaapproblemen op met deze Wetenschappelijke Formule

door Felix Tikkanen op Feb 14, 2024

Het navigeren door de menopauze kan uitdagend zijn, vooral als het aankomt op het behouden van een goede nachtrust. Hormonale schommelingen, opvliegers, nachtzweten, … Komt dit je bekent voor?

Ze zorgen allemaal voor slaapproblemen, waardoor jij je overdag vermoeid en uitgeput voelt. Wie kan het zich veroorloven om de hele dag uitgeput te voelen? Jij niet. En wie vind het nou aangenaam om zichzelf geforceerd door de dag te slepen? Niemand.

Er moet hiervoor een duidelijke oplossing zijn.

Gelukkig hebben we een natuurlijke formule ontdekt die niet alleen effectief is voor algemene slaapproblemen, maar ook specifiek helpt bij menopauze-gerelateerde slaapverstoringen. Het verbetert je slaap met wel liefst 500%!

Kan ik niet gewoon een paar gewoontes aanpassen?

Algemene gewoontes veranderen kunnen je helpen met een betere nachtrust. Maar spijtig genoeg is dit niet genoeg bij je overgang/menopauze. Dit zijn hormonale stoornissen, je moet het dus lichamelijk aanpakken.

De meest effectieve aanpak richt zich op het gebruik van een bewezen mix van natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Ze zijn al bewezen om effectief te werken door apothekers in het verbeteren van slaapkwaliteit. Deze ingrediënten zijn niet alleen gunstig voor iedereen die beter wil slapen, maar bieden ook specifieke voordelen voor vrouwen in de menopauze/overgang.

1. L-theanine

L-theanine bevordert ontspanning zonder slaperigheid te veroorzaken, wat helpt bij het in slaap vallen. Voor vrouwen in de menopauze kan dit bijzonder voordelig zijn, omdat het helpt bij je gemoedsrust en je geest te kalmeren. Dit vermindert je stressgerelateerde slaapproblemen.

2. Valeriaan

Valeriaan staat bekend om zijn vermogen om de slaapkwaliteit te verbeteren en het inslapen te vergemakkelijken. Dit is vooral handig voor vrouwen die last hebben van menopauze-gerelateerde slapeloosheid, omdat het helpt het lichaam te ontspannen en een rustgevende slaap te bevorderen.

3. Melatonine

Melatonine speelt een cruciale rol in het reguleren van de slaapcyclus. Melatonine  ondersteunt vrouwen in de menopauze door het bevorderen van een gezonde slaapcyclus, wat essentieel is voor het aanpakken van de verstoorde slaap die vaak voorkomt tijdens deze levensfase.

4. Vitamine B6

Vitamine B6 is essentieel voor het omzetten van tryptofaan in serotonine, een voorloper van melatonine. Dit verhoogt de natuurlijke productie van melatonine in het lichaam, wat bijdraagt aan een betere slaapkwaliteit en de regulatie van het slaap-waakritme ondersteunt, specifiek gericht op de behoeften van vrouwen in de menopauze.

Om je overgangsgerelateerde slaapproblemen op te lossen, zou je best ale deze natuurlijke ingrediënten te samen nemen.

De meest effectieve aanpak voor Menopauze-gerelateerde Slaapproblemen

Door deze ingrediënten te combineren, creëren wij een krachtige formule die specifiek gericht is op de unieke slaapuitdagingen waarmee vrouwen tijdens de menopauze worden geconfronteerd. Deze aanpak helpt bij:

 • Het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen door het bevorderen van lichamelijke en geestelijke ontspanning.
 • Het verbeteren van de slaapkwaliteit (Diep & REM), waardoor je dieper en ononderbroken slaapt, wat essentieel is voor het herstel van lichaam en geest.
 • Het verminderen van de frequentie en intensiteit van opvliegers en nachtzweten, dankzij de kalmerende eigenschappen van kamille en valeriaan.

Moet ik weeral saaie supplementen nemen?

Dit is het probleem. Saaie, suboptimale pillen slikken. Supplementen zijn doorgaans geen leuke gewoonte:

 1. Je vergeet ze constant te nemen
 2. Ze smaken neutraal of zelfs vies
 3. Ze zijn irritant om in te slikken
 4. Ze zijn niet eens zo heel effectief; de absorptie ervan kan beter (je maag verteert het)

Supplementen helpen alleen als je ze zeer regelmatig neemt. En als iets niet leuks wordt ervaren, houdt men het minder gemakkelijk vol. Dat is waar wij verandering in willen brengen.

De meest effectieve Slaap Gummy ontwikkeld door 3 apothekers

Het is specifiek ontwikkeld zodat je de volgende dag al een wereld van verschil voelt.

Door twee suikervrije vegan gummies te eten voor het slapengaan, krijg je alle juiste doseringen die je nodig hebt om:

 • In slaap te vallen als een baby
 • In slaap te blijven; zonder enige problemen 's nachts
 • En de hoogste kwaliteit van slaap te krijgen door voldoende diepe en REM-slaap. Zo voel je je elke ochtend verfrist.

We gebruiken maltitol als de kunstmatige zoetstof, wat zelfs goed is voor je tanden. Men is tot de conclusie gekomen dat maltitol veilig en gezond is, in tegenstelling tot andere kunstmatige zoetstoffen. Samen met de natuurlijke aroma's krijgen de gummies hun lekkere smaak.

GIMMY Deep sleep

Deskundig samengesteld in samenwerking met apothekers om gezonde slaappatronen te bevorderen. Het perfecte alternatief voor slaapmiddelen, in de vorm van een natuurlijke melatonine gummy. Suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

 

Product Image

Gimmy Deep Sleep

€ 39.95 € 31.95

 

 • Slaap beter in, ervaar een diepere nachtrust en wordt opgewekt wakker
 • Met valeriaan extract, l-theanine, vitamine b6 en melatonine

 

Bestel nu -20%

Schrijf je in voor exclusieve content, kortingen en laatste nieuwtjes.

Kan ik je helpen?

Ik ben Simon, Mede-oprichter van GIMMY.

Als ik iets voor je kan doen, zoals antwoorden op mogelijke vragen, kan dat zeker via de onderstaande knop.