Supplementen nemen kan gemakkelijker.

Samen met drie apothekers hebben we de beste vitaminegummies op de markt ontwikkeld: Wetenschappelijk onderbouwd, perfecte textuur, heerlijke smaak, en dat zonder enig compromis.

Gooi je saaie supplementen weg en probeer GIMMY: met dezelfde voordelen maar aangenaam om te nemen. Voor jezelf zorgen is een plezier geworden, geen opgave. GIMMY maakt het mogelijk om te genieten van je dagelijkse supplementen. Eet elke dag twee heerlijke en suikervrije gummies om je gezondheid op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Gemaakt door apothekers

Onze gummies worden samen met 3 erkende apothekers gemaakt. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit gummies zonder compromissen.

Sterk Dosis & Kwaliteit

GIMMY's vitamine gummies zijn van topkwaliteit en blijven niet plakken aan het flesje of aan je tanden. We hebben hoogwaardige en effectieve formules gemaakt met bewezen actieve ingrediënten om het beste resultaat voor jou te garanderen.

GIMMY

Over de oprichters

Wij zijn Simon en Boris, de oprichters van GIMMY.

Wij hebben één droom: dat jij plezier beleeft aan het goed voor jezelf zorgen.

Het begon allemaal met een eigen probleem: pillen slikken is frustrerend en soms zelf moeilijk. Hierdoor vergaten we vaak onze supplementen in te nemen. Klinkt dit je bekend?

Bestaande gummivitamines hebben vaak een lage dosering, blijven  aan het flesje of je tanden plakken en bevatten schadelijke suikers. Daarom besloten we zelf voor verandering te zorgen.

Samen met een groep ervaren apothekers hebben we vitamine-gummies met een hoge dosis ontwikkeld. Onze gummies zijn wetenschappelijk onderbouwd en bevatten alleen de beste ingrediënten, zonder synthetische of schadelijke stoffen zoals suiker. Want voor ons gaat het erom je te laten genieten terwijl je goed voor jezelf zorgt, zonder zorgen.

Onze apothekers & experten

Zij hielpen mee bij de ontwikkeling en productie.

Als gedreven apotheker is ze zeer goed op de hoogte van innovaties in vitamines en supplementen. Ze gelooft sterk in gummiesupplementen en hun effectiviteit en helpt ons met advies over formules en productvalidatie.

Justine Vindevogel

Jo Parmentier (DCP) is een wereldberoemde osteopaat die sterk gelooft in preventieve gezondheidszorg, door gebruik te maken van fysieke behandeling en lichaamsbeweging in combinatie met 100% natuurlijke supplementen en vitaminen.

Jo Parmentier was Europa's pionier op het gebied van osteopathie en is momenteel vice-president van The International Academy of Osteopathy.

Jo Parmentier