GIMMY streeft ernaar dat onze website toegankelijk is voor mensen met een handicap. We hebben een aanzienlijke hoeveelheid middelen geïnvesteerd om onze website gebruiksvriendelijk te maken voor mensen met een handicap, vanuit de sterke overtuiging dat iedereen het recht heeft om onafhankelijk te leven.

Toegankelijkheid

GIMMY maakt momenteel geen gebruik van toegankelijkheidswidgets om te helpen bij een toegankelijke ervaring, omdat deze niet 100% kunnen worden nageleefd en omdat de beperkingen van de thema-architectuur ons beperken in onze mogelijkheden om 100% naleving te bieden met functies als koptekadans, kleurcontrast en aria-rollen op alle objecten in onze Online Store. Als er on-page software beschikbaar is, stelt deze software websitebezoekers in staat om de naleving van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1) te verbeteren met schermlezen, kleurcontrast, lettergrootte en andere besturingselementen.

Toegankelijkheidsmenu

Op dit moment gebruiken we geen applicaties om extra toegankelijkheidsondersteuning mogelijk te maken, omdat deze niet voorzien in volledige naleving voor mensen met toetsenbord- of spraakondersteunde software. Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, kun je ons een e-mail sturen op info@gimmy.be. We helpen je graag verder.

Beperkingen

GIMMY blijft zich inspannen om de toegankelijkheid van onze website voortdurend te verbeteren in de overtuiging dat het onze collectieve plicht is om naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik mogelijk te maken, ook voor diegenen onder ons met een handicap. Ondanks onze inspanningen om alle pagina's en inhoud volledig toegankelijk te maken, is het mogelijk dat sommige inhoud nog niet volledig is aangepast aan de strengste toegankelijkheidsnormen. Dit kan het gevolg zijn van het feit dat we nog niet de meest geschikte technologische oplossing hebben gevonden of geïdentificeerd.

Sommige toepassingen van derden kunnen op onze site worden geïnstalleerd en wij hebben geen controle over hun toegankelijkheidsnormen voor functies zoals (maar niet beperkt tot): Recensies, abonnementen en meer.

Uw feedback is belangrijk

Houd er rekening mee dat onze inspanningen om een toegankelijke website te bieden (in overeenstemming met WCAG 2.1 niveau AA) nog steeds voortduren. We hebben er alles aan gedaan om redelijkerwijs toegankelijk te zijn. Als je een toegankelijkheidsprobleem tegenkomt of een vraag hebt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam door ons een e-mail te sturen. Geef een beschrijving van het probleem en vermeld de relevante webpagina's of functies. We zullen al het redelijke doen om tijdig op het probleem te reageren. We bieden ook graag stap-voor-stap telefonische ondersteuning voor degenen die dit soort hulp direct nodig hebben; neem contact op met het websitenummer onderaan deze site en laat een bericht achter - een teamlid zal zijn uiterste best doen om contact met u op te nemen.