Een gezonde en haalbare weekplanning
Wellness Hub

Een gezonde en haalbare weekplanning

by Felix T on Jul 19, 2024

Heb je vaak het gevoel dat je meer taken hebt dan tijd in een week? Je bent niet de enige! Met een paar slimme strategieën kun je een gezonde en haalbare weekplanning maken. Hier vind je enkele tips die je kunnen helpen om meer rust en plezier in je drukke dagen te vinden.


First things first: stel prioriteiten

Begin je week door je taken op een rijtje te zetten en te bepalen wat het belangrijkste is. Wat moet er deze week nog gebeuren en wat kan wachten? Door je te focussen op je belangrijkste taken, voorkom je dat je tijd verliest door de minder dringende taken. Goed begonnen, is half gewonnen!


Maak een dagplanning

Vind je het moeilijk om meteen een hele week in te plannen? Neem dan elke avond, voordat je naar bed gaat, een paar minuten de tijd om je taken voor de volgende dag door te nemen. Dit helpt je om je dag georganiseerd te beginnen en geeft je een duidelijk beeld van wat je moet doen.


Neem pauzes

Het klinkt misschien contra-intuïtief, maar wanneer je regelmatig pauzeert, zal dit je productiviteit verhogen. Een korte pauze geeft je brein de tijd om te herstellen en zorgt ervoor dat je fris en gefocust blijft.

Ken je de Pomodorotechniek? Neem pen en papier, een Pomodoro Timer en 25 minuten van je tijd.

Gezond eten, zonder te diëten!

Je kunt niet optimaal presteren, als je niet goed voor jezelf zorgt. Verwen je lichaam met gezonde maaltijden en snacks gedurende de dag. Voeg veel fruit, groenten en eiwitten toe aan je dieet. En vergeet niet om gehydrateerd te blijven!

 

Extra tip: Multivit 

Multivitamines zijn een goede aanvulling op je dagelijkse behoeftes. 

Onze Multivit gummies geven je een natuurlijke boost om je lichaam van alle nodige vitamines te voorzien. Ze bevatten de natuurlijke en kwalitatieve ingrediënten die je lichaam nodig heeft. En dit zonder in te boeten op smaak en gemak. Daarnaast zijn ze suikervrij, vegan, halal en worden ze in België gemaakt. Al onze natuurlijke ingrediënten (vitamine B, vitamine C, vitamine A, vitamine E, vitamine D3, zink) werden zorgvuldig gekozen voor jouw gezondheid.

 

The magic number 8

Ondergewaardeerd maar cruciaal: een goede nachtrust. Zorg ervoor dat je elke nacht voldoende slaapt en je lichaam de kans geeft om zich te herstellen. Probeer een regelmatig slaapschema aan te houden en vermijd schermen minstens een uur voor het slapengaan.


Wees flexibel

Een planning maken is belangrijk, maar het is ook belangrijk om flexibel te blijven. Dingen lopen soms anders dan gepland, en dat is oké. Wees bereid om je planning aan te passen als dat nodig is en laat je niet ontmoedigen door onverwachte veranderingen.

 

Vergeet je vitamines niet te nemen!

Een gezonde weekplanning stelt maar weinig voor zonder je dagelijkse dosis vitamines. Heb jij je gummies al genomen vandaag? 

Ze zijn 100% vegan, natuurlijk, suikervrij én in België geproduceerd! Dagelijkse ondersteuning, zonder bijwerkingen of gezever. Wat wil een mens nog meer?

GIMMY Multivit Gummies 

€ 39.95 € 34.95

Alle vitamines voor dagelijkse ondersteuning.🤝

✓ Het volledige vitamine B spectrum, vitamine A, C, E, D en zink.☀️
✓ Suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.❤️

Bestel nu 

Veel succes met je planning en maak er een geweldige week van!

Subscribe for more exclusive content, free shipping & discounts!

Kan ik je helpen?

I'm Simon, the Co-founder of GIMMY.

If there's anything I can help you with, a question, some feedback, let me know.