LTO3: wat is het en wat zijn de ervaringen?
GIMMY Health

LTO3: wat is het en wat zijn de ervaringen?

door Felix T op Jun 23, 2024

LTO3 is een voedingssupplement dat steeds populairder wordt bij mensen met ADD, ADHD en autisme.

Maar wat is LTO3 precies en hoe werkt het? Ontdek het in dit blogartikel.

Wat is LTO3?

LTO3 is een natuurlijk supplement dat vaak wordt gebruikt als alternatief voor traditionele medicatie bij ADD en ADHD. Het bevat voornamelijk visolie (omega 3), L-Theanine en blauwe glidkruid, die samen helpen om de concentratie te verbeteren en rust te bevorderen.

Ervaringen met LTO3

Veel mensen hebben positieve ervaringen met LTO3. Ouders van kinderen met ADHD merken vaak een verbeterde concentratie en minder hyperactief gedrag. De LTO3 ervaringen van volwassenen zijn ook positief. Veel gebruikers vertellen dat ze een verhoogde mentale helderheid en een afname van angst ervaren.

Onderzoek naar LTO3

Verschillende studies bewijzen dat de ingrediënten in LTO3 (omega 3 en L-Theanine) goed zijn voor de hersenfunctie. Voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele medicatie, is LTO3 een uitstekend alternatief.

Bijwerkingen van LTO3

Zoals bij elk supplement, kunnen er bijwerkingen optreden. Sommige gebruikers rapporteren milde bijwerkingen zoals maagklachten of een onaangename smaak. Het is belangrijk om de bijsluiter te lezen en te beginnen met een lagere dosering om te zien hoe je lichaam reageert.

LTO3 voor kinderen

LTO3 wordt vaak gebruikt bij kinderen met ADHD of ADD. Ouders vertellen dat ze verbeteringen in de concentratie en het gedrag van hun kind zien, zonder de bijwerkingen die soms voorkomen bij traditionele medicatie. Het is wel belangrijk dat je eerst een arts raadpleegt voordat je LTO3 aan een kind geeft.

LTO3 is een veelbelovend natuurlijk alternatief voor mensen met ADD, ADHD en autisme.

MAAR: het gebruik van enkel LTO3 kan natuurlijk niet dezelfde voordelen bieden als een uitgebreide formule met L-tyrosine, ashwagandha, foliumzuur, Koreaanse Ginseng wortel extract en vitamine B12. Door deze stoffen te combineren, zorg je ervoor dat het effect groter is. 

Meer weten over deze formule? Lees dan zeker verder.

 

Focus is de sleutel tot succes in ons snelle, moderne leven

"Met wat koffie en wilskracht kom ik de dag wel door."

Hoe vaak horen we deze mythe niet?

Maar wist je dat je brein niet optimaal kan functioneren zonder bepaalde natuurlijke stoffen? Dit beïnvloedt je concentratie, geheugen én zelfs je stemming.

Iedereen die onze oplossing heeft toegepast, merkt dat z'n concentratiespanne veel langer is. En het mooie is: je hoeft je levensstijl niet drastisch te veranderen.

Wij richten ons op de kern van het probleem: het voeden van je brein met essentiële voedingsstoffen. Hierdoor kan je scherp blijven, zelfs op lange en uitdagende dagen. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt elk ingrediënt in onze unieke formule.

Aan het einde van dit artikel vind je onze krachtige, natuurlijke focus-booster formule. Het kost je minder dan een paar seconden de tijd om te gebruiken!

Onze formule is ontworpen om niet alleen effectief, maar ook aangenaam te zijn. Ik verhoogde mijn concentratiespanne van 30 minuten naar 120 minuten!


De natuurlijke stoffen voor optimale concentratie

Het combineren van deze vijf natuurlijke stoffen is erg belangrijk, omdat ze elk verschillende aspecten van de hersenfunctie en het concentratievermogen ondersteunen.

Het gebruik van slechts één van deze stoffen zou niet dezelfde voordelen bieden. Door deze stoffen te combineren, zorg je ervoor dat het effect groter is. Het is de holistische aanpak die ervoor zorgt dat onze formule zo effectief is.

Waarom niet gewoon concentratiepillen kopen?

De inname van Rilatine (ADHD medicatie) kan leiden tot tolerantie, afhankelijkheid, verslaving, overdosis en zelfs de dood; staat op hun verpakking!


1. Ashwagandha: het wondermedicijn van de oudheid

Het was het go-to medicijn bij de Indische, Chinese, en Arabische traditionele geneeskunde. Ashwagandha staat bekend om zijn stressverlagende eigenschappen, maar in meerdere studies heeft het zichzelf ook bewezen als een concentratiebooster. Het is een oud kruid dat al eeuwen wordt gebruikt, en nu werd de effectiviteit ook bevestigd door de moderne wetenschap.

2. L-Tyrosine: voor mentale scherpte

Het helpt je alert en gefocust te blijven, zelfs onder stress. Dit aminozuur speelt een cruciale rol in de productie van neurotransmitters die essentieel zijn voor mentale helderheid. Het werkt tot wel 8 uur lang.

Het verhoogt het dopamine-en norepinefrinegehalte in je brein. Het norepinefrinegehalte daalt tijdens stressvolle of cognitief moeilijke situaties. Wanneer je L-tyrosine als supplement neemt, stijgen de gehaltes in het bloed na 1-2 uur. Dit tot zelfs 8 uur lang.

3. Foliumzuur: bouwsteen voor het brein

Foliumzuur is essentieel voor de hersenfunctie en speelt een rol in mentale en emotionele gezondheid. Het ondersteunt het geheugen en de snelheid van informatieverwerking.

Foliumzuur speelt een belangrijke rol in het vormen van rode bloedcellen. Ook zorgt het voor gezonde hersenen. Meerdere studies tonen aan dat het merkbaar een concentratieboost geeft.

4. Koreaanse Ginseng: het wondermedicijn van de Koreanen

Deze wortel staat bekend om zijn vermogen om energie te geven en vermoeidheid te verminderen. Perfect voor lange werkdagen of studiesessies.

Er zijn studies die aantonen dat Ginseng Panax een kortstondige boost in concentratie en leercapaciteit geeft.

5. Vitamine B12: ondersteunt de hersenfunctie

Zonder Vitamine B12 kan je niet eens functioneren. Het geeft je de nodige capaciteit om te kunnen concentreren. Daarom neem je dit best samen met de andere 4 stoffen.

Vitamine B12 is cruciaal voor de gezondheid van zenuwcellen en helpt bij de vorming van rode bloedcellen, wat belangrijk is voor de zuurstoftoevoer naar je brein.


Maar hoe kan ik die 5 stoffen gemakkelijk innemen?

Deze natuurlijke stoffen zijn niet zo gemakkelijk te vinden, duur en onaangenaam om in te nemen.

En hoeveel moet je er dan van nemen? De hedendaagse oplossingen zijn niet vol te houden in een normale routine.

  1. Je vergeet ze (consequent) in te nemen, omdat er niets leuks aan is.
  2. De smaak is vaak slecht.
  3. De capsules of pillen zijn soms zodanig groot dat ze moeilijk zijn om in te slikken.
  4. Ze zijn vaak niet effectief en worden niet goed opgenomen door je lichaam.


Een wetenschappelijke vitaminegummy die alles bevat wat je nodig hebt

Ik weet hoe het is.

Aan de universiteit kan een blokperiode heel hevig zijn. Om een specifiek vak in recordtempo in te studeren, kreeg ik een rilatinepilletje van een vriend.

Met veel stress nam ik het in …

De dag waarop ik het had genomen, begon ik in plaats van te studeren, kort te werken aan iets anders. Voor ik het wist was het avond. Ik had de volledige dag verspild aan iets nutteloos, waardoor ik geen stap dichter bij een geslaagd examen was.

Ik voelde mij die dag ook niet zo goed, ik had enorme moodswings. Daarom zocht ik toevlucht bij zaken die mij even gelukkig konden maken: gamen, uitgaan met vrienden…

Maar dat geluk was van korte duur. Ik was het beu.

Ik startte mijn zoektocht naar een betere oplossing. En paste alle concentratietips, die ik op het internet kon vinden, toe. 

Maar dat was niet goed genoeg; ik moest een makkelijkere oplossing vinden. Zo ontdekte ik deze ingrediënten.

Ik had concentratieboostende supplementen gekocht bij de apotheek. En ze hadden een positief effect! Maar ik vergat ze altijd in te nemen en vond pillen slikken eigenlijk maar niets.

Besef je wel hoe duur supplementen zijn?

Ik spendeerde 80 euro per maand!

Je zou de krachtige voordelen op de leukste manier moeten kunnen krijgen; door een lekker snoepje te eten, stel je voor hoe leuk dat zou zijn.

Dus zo ben ik begonnen met GIMMY.

Het duurde 1 jaar voordat wij, samen met 3 apothekers, tot deze formule zijn gekomen.

- Simon Dewaele, Mede-oprichter

 

Wij hebben samen met 3 apothekers de Focus vitaminegummies ontwikkeld, zodat jij de 5 bewezen stoffen makkelijk kan innemen, op een betrouwbare manier. Zo zal jij:

  1. de stoffen niet vergeten innemen, want de gummies zijn overheerlijk,
  2. eindelijk genoeg focus hebben om je doelen te behalen,
  3. via een gummy tot wel 216% betere opname van de stoffen ondervinden.

Wij hebben alle ingrediënten in een vitaminegummy gestoken, een supplement in de vorm van een snoepje dus. Het is een volledig nieuwe manier om je supplementen te nemen, ontwikkeld door apothekers. Aangezien jouw gezondheid op de eerste plaats staat, zijn de gummies 100% suikervrij en vegan.

Dankzij onze Focus Gummies kan je je eindelijk genoeg concentreren om je taken af te werken; zonder gezever.

Product Image

Gimmy Focus

€ 34.95 € 29.95

  • Vind je focus en verminder afleiding
  • Met ashwagandha, L-tyrosine, foliumzuur, Koreaanse Ginseng wortel extract en vitamine B12
Bestel nu met 15% korting!

Schrijf je in voor exclusieve content, kortingen en laatste nieuwtjes.

Kan ik je helpen?

Ik ben Simon, Mede-oprichter van GIMMY.

Als ik iets voor je kan doen, zoals antwoorden op mogelijke vragen, kan dat zeker via de onderstaande knop.